Založ si blog

Kiež by sme mali svojprávneho prezidenta!

Pripravovaná vládna rošáda je smiešna hra milionárov, aby si zachovali svoju moc. Strašné je, že výmena postov medzi Matovičom a Hegerom nič nevyrieši. Psychopatické povahy sa nemenia. Chaos bude pokračovať. Ľudia budú naďalej zbytočne zomierať.

Prezidentka SR by sa mala chopiť svojich ústavných právomocí a nepoveriť zostavením vlády bábkového premiéra. Eduard Heger má v pláne vrátiť do vlády vierolomných ľudí, ktorí zahrali divadlo s podaním demisie, aby vzápätí využili prvú príležitosť na návrat ku korytu. Takáto vláda, v ktorej bude aj naďalej Igor Matovič spolu s Richardom Sulíkom, je zárukou jediného: pokračovania chaosu a zbytočných ľudských obetí.

Jedinou cestou na obnovenie ústavného poriadku, záchranu ľudských životov, ekonomiky štátu a aspoň zachovanie životnej úrovne bežných občanov sú predčasné parlamentné voľby, v ktorých by občania mohli vystaviť vizitku všetkým podvodníkom, ktorí s nimi hrajú nemorálne hry o život, pričom sa starajú len o vlastné milionárske mocenské zaujmy. Dovtedy je potrebné vymenovať vládu bez odídených psychopatov.

Načo nám je vláda, parlament, prezidentka, ústavný súd, . . . ?

21.11.2021

Situácia v nemocniciach je kritická. Personál je vyčerpaný a je ho nedostatok. Nekovidové lôžka sú prázdne lebo ľudia sú potrební na náročnú starostlivosť o infekčných pacientov vo vážnom stave. Operácie sa nevykonávajú. Ľudia budú zomierať, nie len na Covid, ale aj na bežne liečiteľné choroby. Od ministra sme sa dozvedeli, že sme na pokraji humanitárnej [...]

Nespoliehajme sa na Matoviča – na Tri krále o krok dále

23.12.2020

To sme už pochopili dávno, že napriek snahe, schopnosti chýbajú a nezvládané extrémne emócie všetko valcujú a spôsobujú škody na životoch, pretože práve o tie v boji s chorobou ide. Situácia je vážna. V priamom prenose vidíme neschopnosť, na základe vedeckých poznatkov informovať občanov o situácii, prijať jednoduché, logické a rázne opatrenia, [...]

Volebná dilema? Riešenie existuje!

17.02.2020

Predvolebné prieskumy ukazujú, ako by voľby dopadli v čase konania prieskumu, nie ako voľby v skutočnosti dopadnú. Ľudia by sa preto vo voľbách mali rozhodovať podľa svojich názorov a nie podľa prieskumov – na to v skutočnosti nie je žiadny dôvod, práve naopak. Len slobodnou voľbou spomedzi všetkých kandidujúcich strán, nezávislou na prieskumoch verejnej mienky, [...]

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 22835x
Priemerná čítanosť článkov: 2076x

Autor blogu

Kategórie