Založ si blog

Nespoliehajme sa na Matoviča – na Tri krále o krok dále

 

To sme už pochopili dávno, že napriek snahe, schopnosti chýbajú a nezvládané extrémne emócie všetko valcujú a spôsobujú škody na životoch, pretože práve o tie v boji s chorobou ide. Situácia je vážna.

 

V priamom prenose vidíme neschopnosť, na základe vedeckých poznatkov informovať občanov o situácii, prijať jednoduché, logické a rázne opatrenia, zrozumiteľne ich oznámiť a zdôvodniť ľuďom, niesť za ne politickú zodpovednosť a vlastným príkladom motivovať k ich dodržiavaniu. Miesto toho sa prostredníctvom opatrení s nami hrajú, odvádzajú pozornosť, neveria nám, trestajú nás a odmeňujú, snažia sa vynútiť poslušnosť zákazmi a príkazmi.

 

VEĽMI SA MÝLIA, MY NA TO MÁME

 

a to aj bez nútenia. Keď vidíme, že je zle, mobilizujeme sa a dobrovoľne ideme na testovanie, nosíme rúška, dodržiavame karanténu.

 

TERAZ JE NAOZAJ ZLE, pomôcť si musíme samy.

 

ŠŤASTNÉ a hlavne ZDRAVÉ VIANOCE si dokážeme zabezpečiť aj bez vlády, opozície, akýchkoľvek politikov. Všetko je to len na nás. Hlupák ani príkaz nerešpektuje, normálny človek zákaz nepotrebuje.

 

ZOSTAŇME PROSÍM DOMA iba s NAJBLIŽŠOU RODINOU od teraz až do TROCH KRÁĽOV

 

Táto situácia je práve v období Vianoc, s tým teraz už nič nenarobíme. Spravme si všetci podľa možností pekné Vianoce vo svojej domácnosti, udržme každý túto svoju malú bublinku (s nikým ďalším mimo domácnosti sa nestretávajme, ak to nie je nutné) do Troch kráľov, a tešme sa na skoré stretnutie s blízkymi v čase, keď ich to už nebude ohrozovať.

 

Prajem všetkým pokojné a zdravé prežitie Vianočných sviatkov a Nového roku.

 

Načo nám je vláda, parlament, prezidentka, ústavný súd, . . . ?

21.11.2021

Situácia v nemocniciach je kritická. Personál je vyčerpaný a je ho nedostatok. Nekovidové lôžka sú prázdne lebo ľudia sú potrební na náročnú starostlivosť o infekčných pacientov vo vážnom stave. Operácie sa nevykonávajú. Ľudia budú zomierať, nie len na Covid, ale aj na bežne liečiteľné choroby. Od ministra sme sa dozvedeli, že sme na pokraji humanitárnej [...]

Kiež by sme mali svojprávneho prezidenta!

29.03.2021

Pripravovaná vládna rošáda je smiešna hra milionárov, aby si zachovali svoju moc. Strašné je, že výmena postov medzi Matovičom a Hegerom nič nevyrieši. Psychopatické povahy sa nemenia. Chaos bude pokračovať. Ľudia budú naďalej zbytočne zomierať. Prezidentka SR by sa mala chopiť svojich ústavných právomocí a nepoveriť zostavením vlády bábkového premiéra. Eduard [...]

Volebná dilema? Riešenie existuje!

17.02.2020

Predvolebné prieskumy ukazujú, ako by voľby dopadli v čase konania prieskumu, nie ako voľby v skutočnosti dopadnú. Ľudia by sa preto vo voľbách mali rozhodovať podľa svojich názorov a nie podľa prieskumov – na to v skutočnosti nie je žiadny dôvod, práve naopak. Len slobodnou voľbou spomedzi všetkých kandidujúcich strán, nezávislou na prieskumoch verejnej mienky, [...]

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 22838x
Priemerná čítanosť článkov: 2076x

Autor blogu

Kategórie