Kiež by sme mali svojprávneho prezidenta!

29. marca 2021, juliuskolenic, Nezaradené

Pripravovaná vládna rošáda je smiešna hra milionárov, aby si zachovali svoju moc. Strašné je, že výmena postov medzi Matovičom a Hegerom nič nevyrieši. Psychopatické povahy sa nemenia. Chaos bude pokračovať. Ľudia budú naďalej zbytočne zomierať.

Prezidentka SR by sa mala chopiť svojich ústavných právomocí a nepoveriť zostavením vlády bábkového premiéra. Eduard Heger má v pláne vrátiť do vlády vierolomných ľudí, ktorí zahrali divadlo s podaním demisie, aby vzápätí využili prvú príležitosť na návrat ku korytu. Takáto vláda, v ktorej bude aj naďalej Igor Matovič spolu s Richardom Sulíkom, je zárukou jediného: pokračovania chaosu a zbytočných ľudských obetí.

Jedinou cestou na obnovenie ústavného poriadku, záchranu ľudských životov, ekonomiky štátu a aspoň zachovanie životnej úrovne bežných občanov sú predčasné parlamentné voľby, v ktorých by občania mohli vystaviť vizitku všetkým podvodníkom, ktorí s nimi hrajú nemorálne hry o život, pričom sa starajú len o vlastné milionárske mocenské zaujmy. Dovtedy je potrebné vymenovať vládu bez odídených psychopatov.